Tietosuojaseloste

BalticWaters2030 turvaa yksityisyytesi. Haluamme, että sinä vierailijana, lahjoittajana ja sidosryhmäläisenä tunnet olosi aina turvalliseksi lähettäessäsi henkilö​​tietojasi meille. Olemme avoimia sen suhteen, mitä tietoja keräämme ja miksi. Kaikki henkilötietojen käsittely BalticWaters2030:ssa tapahtuu sovellettavan maakohtaisen henkilötietolainsäädännön ja EU:ssa voimassa olevan GDPR-tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@balticwaters2030.org.

Mitä henkilötietoja keräämme?

BalticWaters 2030:n keräämät henkilötiedot ovat antamiasi tietoja esim. tilatessasi uutiskirjeen tai rekisteröityessäsi seminaareihin tai muihin BalticWaters2030:n järjestämiin tapahtumiin. Näissä tapauksissa kerätyt tiedot ovat nimi, sähköpostiosoite sekä joissain tapauksissa työnantaja ja laskutustiedot. Tämä perustuu suostumukseesi.

Käytämme Google Analytics -työkalua verkkosivustomme liikenteen mittaamiseen ja sen toimivuuden arvioimiseen. Tämä tarkoittaa, että Google rekisteröi IP-osoitteesi sekä epäsuoraa tietoa siitä, kuinka kauan olet verkkosivustolla, millä sivuilla vierailet jne. Lisätietoja siitä, miten Google käyttää siirrettyjä henkilötietoja, löytyvät alempana verkkosivulta kohdasta ”Tietoa evästeistä”. Siellä on myös tietoa siitä, miten voit estää Google Analyticsia keräämästä tietoja sinusta ja kuinka voit poistaa jo kerätyt tiedot.

Julkaisemme sivustollamme toisinaan valokuvia järjestämistämme tapahtumista tai tapahtumista, joihin olemme osallistuneet. Nämä valokuvat saattavat joissain tapauksissa sisältää ‘henkilötietoja‘. Ennen julkaisua tarkistamme, koskeeko valokuvaa yksityisyydensuoja ja julkaisemme valokuvan vain varmistuttuamme, että näin ei ole.

Jos haluat tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja BalticWaters2030 on tallentanut, sinulla on oikeus pyytää pääsyä näihin tietoihin. Sinulla on myös oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisua tai poistamista. Jos uskot, että BalticWaters2030 käsittelee henkilötietojasi virheellisesti, sinulla on oikeus rajoittaa tietojesi käyttöä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistua tietosuojaoikeuksistasi. Yhteystietomme löydät alta.

Mihin emme käytä henkilötietoja

BalticWaters2030 ei myy tai luovuta henkilötietoja.

Tietoa evästeistä

Sivustomme käyttää evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan vierailijan tietokoneelle. Evästeitä käytetään yleensä parantamaan sivuston käyttökokemusta. Evästeitä on kahdenlaisia:

  • Istuntokohtaiset evästeet säilytetään väliaikaisesti tietokoneellasi, kun selaat sivustoa. Eväste vanhenee, kun suljet selaimen.
  • Pysyvät evästeet tallennetaan pitkäksi aikaa tietokoneellesi. Niitä käytetään esimerkiksi ominaisuuksiin, jotka kertovat sinulle, mitä uutta sivustolla on julkaistu viimeisimmän vierailusi jälkeen.

Verkkosivustollamme www.balticwaters2030.org evästeitä käytetään tarjoamaan pääsy eri toimintoihin ja erityyppisiin tietoihin. Evästeitä käytetään muun muassa liikenteen mittaamiseen Google Analyticsin avulla. Jos et halua käyttää evästeitä, voit tehdä asetuksia selaimessasi niiden estämiseksi. Löydät lisätietoja selaimesi ohjesivuilta.